onsdag 3 augusti 2011

sjöis!!

jasmine

Jasmine är en trevlig ponny som har glimten i ögat. Hon är försiktig med lite mindre vana ryttare och lite svårare för lite duktiga. Hon tycker att det kan vara riktigt kul att bada när hon är på det humöret. Hon älskar mat och godis, vilket syns på den lite runda magen.


rivoli

tingeling

millan <3


heej.
nästa år ska jag och hannah till ett ridläger som heter sjöstjärnans ridläger.
och då hade jag tänkt att jag skulle att jag skulle skriva vilka jag ska önska !! :)




1.

Jasmine

Född: 1998
Kom till Sjöis: 2001
Höjd: 138 cm
fräg: fux

















2.Rivoli är en väldigt mysig ponny. Han passar jätte bra till dem som har ridit lite mindre. Han är väldigt snäll och gör som man ber honom om, han är ganska pigg dessutom. Han hoppar väldigt bra och älskar att bada. I spiltan är han snäll och glad och ber ibland om lite godis.      

Rivoli

Född: 1998
Kom till Sjöis: 2001
Höjd: 136 cm
Färg: Isabell
Valack

3.Millan är en pigg ponny som hoppar väldigt bra. Millan kan ridas av de flesta, oavsätt som man ridit lite mindre eller lite längre. Men det kan vara bra om man tycker om pigga ponnyer som man får jobba lite med. Millan tycker även om att bada, och hon är dessutom snäll att ha att göra med i stallet.


Millan

Född: 2000
Kom till Sjöis: 2004
Höjd: 139 cm
Färg: Skimmel
sto


4.Tingeling är vår minsta ponny. Hon är otroligt snäll att rida och hantera på alla sätt och vis. I stallet tycker hon om att skötas om och i skogen är hon alltid lugn och snäll. Bada tycker hon dessutom är ganska roligt. Tingeling älskar att hoppa, och gör det riktigt bra, med riktigt fin teknik.

Tingeling

Född: 2005
Kom till Sjöis: 2008
Höjd: 120 cm
Färg: Skimmel
Sto







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar